Queergruppen

Queergruppen

Kontaktperson: Alf

Mail: queer@ungdomsfront.dk

Dette er en gruppe for folk, der identificerer sig selv som queer. Vi diskuterer hvorledes vi overalt kan medvirke til at sprænge samfundets trange rammer for køn og seksualitet.

Dette er et fristed fra fordomme som, at nonbinære køn ikke findes, at aseksuelle bare ikke har fundet ud af dem selv endnu og at polyseksualitet ikke er en ting. Den enkelte kender godt sig selv og har ikke behov for eller lyst til at blive defineret af andre. I gruppen definerer man sig selv, og vi forsøger at gøre det til et så trygt rum som muligt.

Ydermere er gruppens medlemmer anonyme, dvs. at ingen uden for gruppen har adgang til medlemmernes identitet uden deres samtykke. Dette er med til at skabe et miljø, hvor alle har mulighed for at lave politik.

Vi vil afholde disse møder rundt om i landet, for at flest muligt kan deltage, men vi vil primært forsøge at fokuserer disse i landets større byer. Ligeledes vil vi, for at gøre muligheden for at deltage i disse møder større, afholde dem i weekenderne. Vi bestræber os på at afholde møder en gang om måneden. Imellem møderne holder vi kontakten via vores facebookside som alle queer suffere kan blive en del af ved at hive fat i kontaktpersonen.