SUF søger rejsesekretær

Nyheder | Torsdag, februar 8, 2018 - 15:05

SUF søger rejsesekretær

SUF søger rejsesekretær indtil august!

SUF søger en ny deltidsrejsesektretær til ansættelse ti timer om ugen fra 1. marts til ca. 1. august.  Hovedarbejdsopgaven bliver at besøge og understøtte SUF’s lokalgrupper rundt omkring i landet og hjælpe dem med med at opbygge grundlaget for varig, revolutionær organisering. Men du kan også i mindre omfang blive bedt om at lave organiserende eller praktisk arbejde ifm. arrangementer.

 

Du skal være glad for at arbejde med mennesker og brændende socialist.- Og fordi ansættelsen er så kort, er det vigtigt, at du kan gå i gang med det samme uden større oplæring. Derfor skal du have et godt indblik i, hvordan organisationen fungerer, og du skal helst have en masse erfaring med politik og i særdeleshed med lokalgruppearbejde i SUF.

 

Da de fleste lokalgrupper holder møder om eftermiddagen og aftenen, skal du være villig til en del aftenarbejde og rejsetid. Du skal også kunne affinde dig med en varierende arbejdstid, som i gennemsnit kommer til at være 10 timer om ugen. Din base bliver der, hvor du allerede bor. Du skal altså ikke flytte for stillingen.

 

 

Lønnen vil være 5020,97 kr. om måneden.

 

Stillingen starter fra 1. marts. Det betyder, at ansøgningsfristen bliver 20. februar, og ansættelsesamtaler kommer til at foregå i København 24. Februar. Ansøgninger sendes til ansat@ungdomsfront.dk.