SUF søger ny organisationssekretær

Nyheder | Onsdag, juni 22, 2016 - 16:37

SUF søger ny organisationssekretær

Pr. 10. august skal Socialistisk Ungdomsfront ansætte en ny organisationssekretær. Skal det være dig?

Arbejdet foregår i København, på SUF’s sekretariat, Studiestræde 24, 3. sal, 1455 København K. Din nærmeste kollega er lokalgruppesekretæren, og din arbejdsgiver er SUF’s ledelse. Organisationssekretæren er den, der sørger for, at SUF fungerer rent organisatorisk. Dine primære arbejdsopgaver er at indsamle dokumentation til DUF-ansøgningen, besvare henvendelser, lave medlemsregistrering, organisere det frivillige sekretariat, udsende materialer og hjælpe ledelsen med administrative opgaver – herunder stormøder. Organisationssekretæren bistår desuden koordinationsgruppen i sit arbejde.

Du skal være fleksibel og forberedt på at støtte diverse seminarer, kampagner mv. når der er brug for det.

Vi forventer at du:

- Kender organisationen SUF og har flair for organisatorisk arbejde.

- Kan strukturere, lede, fordele og prioritere i arbejdet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre.

- Er udadvendt, imødekommende og inkluderende i dit arbejde og har lyst og kompetence til at prioritere det frivillige sekretariat. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø med mange frivillige kræfter, hvor arbejdstiden ikke altid er 10 til 17.

- Er god til at formulere dig, både på skrift og i tale og kan kommunikere fordomsfrit med forskellige organsationer og samfundsinstitutioner.

- Kan bevare overblikket og arbejde konstruktivt under tidspres

- Det er en deltidsløn, men det forventes, at du vil lægge en del interessetimer ekstra i det.

Jobbet er spændende, udfordrende og altid afvekslende. Man møder tonsvis af seje socialister og får prøvet sine kompetencer og grænser af.Jobbet er fuldtid, og der forventes en høj grad af dedikation til arbejdet. Arbejdstiden er meget fleksibel, og du vil kunne opleve både weekendarbejde samt arbejde til sent på aftenen og meget travle perioder, ligesom der også vil være perioder med mindre arbejde og tid til afspadsering.Lønnen er 11.864 kr. i 2016 og opreguleres med 2 % i 2017, dvs. i alt 12.101 kr. I din ansøgning skal du fortælle om dig selv, dine politiske erfaringer og motivation for at søge stillingen. Du kan også vedlægge et CV med ansøgningen.

 
Deadline for ansøgninger er mandag den 20. juli 2016  klokken 23:59.
Ansættelsessamtaler bliver afholdt d. 27. og 28. Juli på Studiestræde. Tiltrædelsesdato er d. 10. august 2016
Ansøgning og cv sendes til ansat@ungdomsfront.dk
 
Hvis du har spørgsmål til jobbet eller ansøgningen, er du velkommen til at kontakte den nuværende organisationssekretær Misja Lykke Breith Toldam på mail orgsek@ungdomsfront.dk eller ringe til sekretariatet på 33 32 81 69/ 28 40 29 37