SUF og Enhedslisten Vejle demonsterer mod racisme

Nyheder | Tirsdag, oktober 9, 2018 - 11:07

SUF og Enhedslisten Vejle demonsterer mod racisme

Forleden var SUF Vejle og Enhedsliste-aktive i Finlandsparken i Vejle, for at demonstrerer imod det racistiske miniparti Stram Kurs.

Mathilde Hollnagel som er aktiv i SUF Vejle, udtaler hvorfor man demonstrerer mod Rasmus Paludan, det gør man fordi han repræsenterer en skadelig tendens i det politiske klima i Danmark, som er skabt efter Danmarks uvillighed for at tage Danmarks flygtningepolitiske forpligtelser.

” Rasmus Paludan kalder alle folk som kommer herop på grund af nød, for kriminelle samfundstabere. Det er et fejlsignal og enormt ærgerligt. For vi danskere skal være rummelige og hjælpe hvor der kan hjælpes. Vi har alle sammen et ansvar. Vi kan jo ikke bare se den anden vej når andre er i nød? Enten er vi en del af løsningen eller vi er en del af problemet!”

Der var mange rygklap og håndtryk fra beboerne og antiracistiske sympatisører som havde set SUFs og Enhedslistens banner. Det var en vellykket demonstration og det har styrket båndet mellem den lokale Enhedslisten afdeling og SUF lokalgruppe.
Kunne du også tænke dig at blive aktiv i SUF Vejle? I morgen holder SUF Vejle intromøde, hvor der skal snakkes om ungdommens udfordringer i Vejle. Det skal nok blive spændende og lærerigt!