SUF Nordsjælland lokalgruppe

SUF Nordsjælland lokalgruppe

Region: Nordsjælland

Kontaktperson: Nanna Smith Sørensen

Tlf: 20 65 59 99

E-mail: ns@ungdomsfront.dk

Facebook

Velkommen til SUF Nordsjælland!

Vi er en gruppe af socialistiske aktivister og politisk aktive unge.

Vores gruppe har fokus på hvad der sker lige nu og her i samfundet og hvor ting kan ændres til det bedre.

Det prøver vi så at skabe opmærksomhed på via. aktioner, online aktivisme og i fremtiden har vi et ønske om at støtte op om lokale socialistiske tiltag (fx opstart af sociale sammenkomster for unge, hjælpe til med at skabe samarbejde mellem forskellige organisationer til glæde for mennesker og/eller miljø osv.)

Vores gruppe er brugerstyret så det er medlemmerne der skaber og tager initiativ til hvad vores gruppe skal stå for og være med til, nye forslag er altid velkomne.

Indtil videre dækker vores medlemmer unge på mellem 16-25 år som kommer fra kommunerne Helsingør, Hillerød, Allerød og Furesø.

Vi mødes en gang hver anden uge, og har tilholdssted i Røde Hus i Hillerød på Holmegårdsvej 2. Møderne er åbne, så du er altid velkommen til at komme forbi og være med.

Alle i aldersgruppen mellem 13-30 år kan skrive eller ringe til vores kontaktperson om at blive medlem i SUF Nordsjælland.

Hvis du vil følge med i hvad vi går og laver kan du like vores facebookside SUF Nordsjælland https://www.facebook.com/sufnordsjaelland

I skal være mere end velkomne til at joine os! :) Vi glæder os til at høre fra jer.