SUF Nørrebro

SUF Nørrebro

Region: Hovedstaden

Kontaktpersoner: Helena

Telefonnummer: 53898288

Mail: noerrebro@ungdomsfront.dk

Facebook

I lokalafdelingen mødes vi og diskuterer, planlægger demonstrationer og aktioner, udveksler erfaringer og tips om vores daglige arbejde i fagforeninger og elevråd, samt informerer hinanden om hvad der rør sig. Sidst men ikke mindst så hygger vi os og holder en masse fester.

Den daglige kamp

Til daglig arbejder SUF Nørrebro både med lokal og global politik. Vi kæmper imod den højredrejning, som skyller ind over Europa, Danmark og her i København.

Heldigvis er vi ikke alene. SUF Nørrebro er en del af den sociale bevægelse, der har kæmpet og kæmper for en by, hvor der er plads til at leve og ånde.

Vi samarbejder med andre unge venstreorienterede imod Københavns kommunes boligpolitik, som kun er til gavn for de rige. Københavns kommune lader fx havnen bebygge med dyre ejerboliger uden bopæls- pligt. Det vil sige at de superrige kan bo i en lejlighed i København og betale skat i skattely. København er efterhånden ved at blive en by for de rige og de asociale.

Vi arbejder i fagforeningerne for at sikre lærlinge og andre unge ordentlige arbejdsforhold og for at styrke fagforeningerne mod regeringsangreb på dem.

Vi arbejder i elevråd i folkeskoler, gymnasier, erhvervsskoler m.m. for at styrke kampen imod regeringens nedskæringer.

Vi samarbejder med venstreorienterede indvandrerorganisationer samt lokale gadeprojekter imod racisme i det danske samfund og islamisme i indvandrermiljøerne.

På trafikområdet sker der også en konstant kamp imellem dem, der ønsker en forureningsfri by man kan leve i, og dem der ønsker profit for en hver pris. Tidligere byråd har sat meget i stå, men udviklingen er ikke til at tage fejl af; Metroen, bilfri veje og bilfri indre by på forsøgsplan taler deres tydelige sprog – mange års kamp, som SUF blandt andre har deltaget i, har båret frugt.

Kampen fortsætter…

SUF Nørrebro arbejder dagligt for en by med plads til at leve og ånde i. Vi deltager i de daglige kampe om billige bogliger, bilfri by, alsidig kulturliv, antiracisme og meget meget mere.