Luk kulminer, beskyt klimaet! - Tag med SUF til Ende Gelände

Nyheder | Tirsdag, oktober 2, 2018 - 14:56

Luk kulminer, beskyt klimaet! - Tag med SUF til Ende Gelände

Tag med til dette års Ende Gelände aktion ved Hambacher! Vil du være med til at protestere mod kulindustrien og ødelæggelsen af Hambacher Forst? Så tag med Socialistisk Ungdomsfront når en af Europas største klimaaktioner løber af stablen d. 25.-29. oktober

Bevar skoven, behold kullet i undergrunden og vær med til at styre kursen væk fra klimakatastrofe! Ende Gelände-aktionerne har siden 2015 sat fokus på at stoppe Europas og Verdens kulafhængighed. Kul er det mest CO2-udledende fossile brændsel, og oven idet er både produktion, transport og afbrænding direkte sundhedsskadeligt på lokalt plan.

Vi må sørge for at holde fossile brændsler i jorden, hvor de hører til. Det gør vi gennem en række civilulydige, demokratisk planlagte og udførte masseaktioner, hvis mål er at stoppe minedriften.

Næste Ende Gelände kommer til at gå efter Hambacher-minen, så hvis du vil være en del af årets største masseaktion, lære klimaaktivister fra hele verden at kende og være fælles om at stoppe klimaforandring, så tag med!

Aktionen ligger fra d. 25.-29. Oktober. Vi tager afsted fra København på Vor Frue Plads, torsdag aften og er hjemme igen samme sted omkring midnat mandag. 
De præcise afgangstider vil komme senere. 
Der vil være afgang fra København og mulighed for opsamling i Fredericia. 

Læs mere på www.ende-gelaende.org og www.aktivisme.info hvor det også er muligt at tilmelde sig turen.

Du kan også følge med på Facebook hvor begiveheden vil blive løbende opdateret: https://www.facebook.com/events/2175495299376414/

Turen arrangeres af SUF, Klima Aktion DK og Klimakollektivet.

Klima Aktion DK er en gruppe aktivister der organiserer dansk deltagelse i klimaprotester og deler nyheder om klima- og miljø aktivisme.

INFO-Møder - Kontakt os hvis der mangler et i din by!
Århus: https://www.facebook.com/events/329386337833433/
Kbh: https://www.facebook.com/events/902691003253833/