Skolestartskampagne 2020 - opstart af planlægningsgruppe

Kalender

Skolestartskampagne 2020 - opstart af planlægningsgruppe

Hvornår

Tirsdag, februar 25, 2020 - 17:30

Hvor

Studiestræde 24, 3. etage, 1455 København K (Socialistisk Ungdomsfronts sekretariat)

Mens de sidste mange års nedskæringer på uddannelse, SU og stigende boligpriser presser ungdommen til det yderste, lurer den stigende pensionsalder såvel som klimakatastrofernes dunkle og klamme ånd i fremtiden som et ondt spøgelse. Det er svært ikke at miste håbet. Men beslutninger om nedskæringer og ødelæggelsen af vores planet er truffet af mennesker, og som mennesker kan vi gøre disse beslutninger om, hvis vi står sammen. Derfor tager SUF ud til landets ungdomsuddannelser i sensommeren 2020 for at snakke med unge mennesker fra hele landet om, hvordan vi kan skabe en bedre verden, hvor fattigdom og krig er fortid, og hvor fællesskabet er i centrum.

Kom og vær med til at bestemme, hvordan den kampagne skal se ud. Skal vi lave store aktioner i alle større uddannelsesbyer? Skal vi bygge nye lokalgrupper i hele landet? Og hvilke krav skal vi have med i rygsækken?
På SUF's sekretariat byder vi på aftensmad til billige skejser, kaffe og småkager, mens vi finder frem til en fed kampagne, og Skype er også en mulighed.