Rød Ungdomsfestival

Kalender

Rød Ungdomsfestival

Hvornår

Fredag, september 20, 2019 - 17:00 til Søndag, september 22, 2019 - 14:00

Hvor

Østre Skole, Viaduktvej 55, 5500 Middelfart

Vi vil have et samfund, hvor uddannelse er højt prioriteret, og hvor vi ikke skal rammes af stress og angst, fordi vi skal presses igennem uddannelssystemet. Vi vil et samfund, hvor vi har lige muligheder, og hvor vi kæmper for vores klima. Vil du være med?

Rød Ungdomsfestival er åben for alle venstreorienterede unge under 30. Det er en weekend, der er dedikeret til, at unge fra hele Danmark kan mødes, og blive klogere på hinanden og på politik. Det hele foregår i hyggelige rammer, og der er plads til alle, lige meget hvor meget erfaring og viden man har i forvejen.

Weekenden er fyldt med sociale arrangementer, talks og workshops. Alle workshops er indrettet med henblik på medinddragelse og tid til spørgsmål. På den måde sikrer vi, at alle går derfra med ny viden og masser af gejst!

Så kom med på en weekend, hvor vi har feminisme, klima, uddannelsespolitik, miljø og antiracisme på skemaet! Det bliver for fedt!

DET PRAKTISKE:
Du får rejserefusion, hvis du er medlem af SUF eller Enhedslisten.
Vi overnatter i klasselokaler, så husk en sovepose og liggeunderlag. Når vi nærmer os Ungdomsfestivalen, kommer der pakkeliste på begivenheden og mail
For at være så klimavenlige som muligt, er alt maden vegansk. Har du allergier, så skriv dem, når du melder dig til
Det koster 50,- for en hel weekend med oplægsholdere, snacks og mad.

Husk at tilmelde dig festivalen her: https://mit.enhedslisten.dk/event/id/113/register

Vi glæder os helt vildt til at se dig i Middelfart!