Landsmøde 2018

Kalender

Landsmøde 2018

Hvornår

Fredag, april 13, 2018 - 17:00 til Søndag, april 15, 2018 - 14:00

Hvor

Høje Taastrup Gymnasium (HTG), Frøgård Allé 2 2630 Taastrup

Tilmelding til LM18 sker nederst på denne side!

 

 

Kære kammerater i SUF!

Rundt omkring os er verden ved at falde sammen. Donald Trump og Kim Jung-Un konkurrerer om hvem der har det største missil, Løkkes regering er endnu mere optaget af at ødelægge livet for arbejdsløse, syge og flygtninge end nogensinde før. De globale CO2-udledninger er stadig på himmelfart, og en global økologisk og miljømæssig krise er ikke længere blot under opsejling, men allerede i gang.

På trods af alt dette - og mere til - mister vi ikke modet i SUF. Mens de andre river ned, er vi klar til at bygge en ny verden op. En ny verden, hvor der ikke bliver brugt enorme summer på at bygge masseødelæggelsesvåben, hvor alle mennesker har adgang til lige og værdige liv uanset sygdom. En verden, hvor verdens rigeste lande ikke begår massemord på flygtningene i Middelhavet, men hvor alle mennesker har lige økonomiske og demokratiske rettigheder til at bygge verden op sammen - uanset hudfarve. Og en verden, hvor menneskets produktion ikke smadrer klodens økosystemet, men hvor vi lever i en bæredygtig udveksling med resten af naturen.

SUF har - og vil fortsat have - en vigtig rolle i denne kamp. Vi deltager i de internationale klimaprotester Ende Gelände i Tyskland, laver aktioner som en del af protesterne mod de private overenskomster i foråret 2018, og fører kommunalvalg over hele landet sammen med Enhedslisten. I 2018 kommer vi til at støtte de offentligt ansatte i overenskomstforhandlingerne, afholde den største, internationale socialistiske ungdomslejr i Danmark i over 20 år med mere end 500 deltagere og arrangere landsdækkende aktioner og demonstrationer til 8. marts og 1. maj. Og det er ikke engang det hele.

På landsmødet samles vi og taler om alt det, der er sket, og om alt det, vi skal gøre. Det er SUFs højeste myndighed, og her lærer vi af hinanden og beslutter, hvor vi skal lægge kræfterne fremover. Så hvis du er medlem af SUF, er dette tiden og stedet til at deltage i grundstenen i vores demokratiske struktur.

Gamle hvide rige mænd er i fuld gang med at rive verden ned. Den verden, vi unge skal bo og leve i mange år frem. SUF går til kamp for ungdommen - skal du med?

 

Se tidsfrister for indsending af ændringsforslag med mere her!

 

Dagsorden

Fredag

17.30 Indskrivning åbner

18.00 Aftensmad

18.45 Formalia: Ledelsens åbningstale, valg af dirigenter, behandling af forretningsorden og behandling af dagsorden

19.30 Praktisk orientering fra organisationssekretæren og inddeling i grupper til herskerteknik oplæg og gruppearbejde

19.45 Herskerteknik oplæg

20.30 Gruppearbejde om ledelsens beretninger

Herefter vil der være brætspil, SUF OL og hygge.

 

Lørdag

7.30 Morgenmad

8.30 Behandling af ledelsens beretninger

10.00 Gruppearbejde om emnepolitiske og aktuelle udtalelser

11.30 Workshops

13.30 Frokost

14.30 Aktuel udtalelse om ungdomsarbejde

16.00 Aktion

18.00 Emnepolitisk udtalelse om LGBTQI+

19.30 Præsentation af opstillede til ledelsen

20.00 Aftensmad og fest

 

Søndag

8.30 Morgenmad

9.30 Aktuelle udtalelser

11.00 Valghandling

11.30 Afslutningstale

12.00 Frokost

12.30 Rengøring og derefter farvel

 

Praktisk

En måned før mødet vil alle hovedforslag blive sendt ud med mail og post til SUFs medlemmer, og bliver herefter diskuteret på forstormøder i landets lokalgrupper og emnegrupper. Hvis du ikke ved, hvor det nærmeste forstormøde bliver holdt, kan du kontakte din nærmeste lokalgruppe eller ringe til Sekretariatet. To uger inden stormødet bliver der sendt et nyt kompendium ud med alle ændringsforslag og yderligere hovedforslag.

Du kan få din rejse refunderet, hvis du rejser mde billigste offentlige transportmulighed. SUF refunderer op til prisen for en ungdomsbillet, dog kun hvis du har rejst på tværs af et taktsområde. Inden for et taktsområde refunderes kun, hvis dine omkostninger er over 100 kroner. Da landsmødet afholdes i Høje Taastrup, kan du derfor som udgangspunkt kun få refusion, hvis du ikke kommer fra Hovedstadsområdet. hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kasserer Mette på kasserer@ungdomsfront.dk.

Der bliver arrangeret fællesafgang fra Jylland. Hvis du tilmelder dig nedenfor, bliver du informeret, når tiden nærmer sig.

 

TILMELD DIG HER: