International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL)

Kalender

International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL)

Hvornår

Søndag, juli 22, 2018 - 15:00 til Lørdag, juli 28, 2018 - 23:00

Hvor

Billund, Danmark

Sol, sommer og socialisme – tag med, når SUF afholder international socialistisk ungdomslejr (ISUL)! Tilmeld dig i bunden af siden.

Hvad er ISUL?

På ISUL bliver du en del af et fællesskab med 500 revolutionære socialister fra hele verden. Her skal vi høre lærerige og spændende oplæg, dele vores kamperfaringer, få nye venner og feste med hinanden i en hel uge.

Hver dag har sit eget tema, som spænder fra økosocialisme over kvindekamp til flygtninge og kampen for en verden uden grænser.

ISUL er en selvorganiseret lejr. Det vil sige, at det er suverænt os unge, der deltager på lejren, som beslutter, hvad der skal ske. 

Feministerne fører

Der er tryk på den verdensomspændende feministiske bevægelse; i alle lande kæmper kvinder og queers mod undertrykkelse og forværrede levevilkår. På ISUL kan du møde en masse af de ledende kræfter i disse bevægelser. Hvad end du vil høre om kampen for abortrettigheder i Polen, bevægelsen mod kvindedrab i Latinamerika eller de internationale kvindestrejker – ja, så er ISUL stedet, hvor du kan lære alt om det fra dem, der selv er med.

En vigtig del af ISUL er de selvorganiserede temadage, pladser og fester:
- Hver dag er der program på lejrens kvindeplads og LGBTQIA+-plads. Her deler vi erfaringer og idéer fra vores kampe rundt omkring i verden.
- En af dagene er afsat til kvindekamp. Dagen afsluttes med en kvindefest om aftenen, hvor lejrens kvinder fester og laver bodypaint med hinanden til den lyse morgen.
- En af dagene har LGBTQIA+ som tema og sluttes af med queerfest, hvor vi dansende udfordrer normerne for køn og seksualitet.

Pris

  • kr. 350 ,-
  • kr. 700 ,-
  • kr. 1.500 ,-
  • kr. 3.000 ,-

Priserne er for SUF'ere. For ikke SUF'ere er prisen kr. 1.500 ,-

Kom med!

Vi kommer til at diskutere til vores hjerner er møre, danse til vi segner og råbe kampråb til vi bliver hæse. Men ikke mindst kommer vi til at have lange snakke om alt fra uddannelsesnedskæringer og strejker over fabriksbesættelser og brud med markedet til hvordan man får glimmer ud af sit hår efter queerfesten.

Så hvad venter du på? Tilmeld dig her på siden.