International Socialistisk Ungdomslejr i Den Spanske Stat

Kalender

International Socialistisk Ungdomslejr i Den Spanske Stat

Hvornår

Søndag, juli 21, 2019 (Hele dagen) til Lørdag, juli 27, 2019 (Hele dagen)

Hvor

Cirka 100 km nord for Madrid

Årets internationale socialistiske ungdomlejr, dette år i Den Spanske Stat cirka 100 km nord for Madrid. SUF står igen i år for den danske delegation til lejren, hvor unge socialister fra alle verdens kontinenter mødes i en uge og diskutere politik, udveksler erfaringer fra sociale bevægelser og fester.

Vær allerede nu opmærksom på, at vi holder delegationsmøde for alle deltagere lørdag den 22. juni. Det er vigtigt at deltage her hvis du kan, da vi blandt andet skal fordele ansvaret for forberedelse af de danske workshops.

Vi har en facebookgruppe for delegationen til årets lejr, som du kan melde dig ind i her.

Selve lejren er fra den 21. til den 27. juli. Vi arrangerer fællestransport i bus derned og hjem igen, så når du planlægger ferie, skal du regne med cirka halvandet døgn ekstre i hver ende. Når vi har en aftale med busselskabet, melder vi mere præcist ud. Det vil blive muligt at stå på bussen både i København og i Fredericia.

Du kan allerede nu melde dig som interesseret i at deltage på lejren i modulet nedenfor. Når alt er på plads, kommer der et rigtigt tilmeldingsmodul op.