Blomster & Barrikader Redaktionsmøde

Kalender

Blomster & Barrikader Redaktionsmøde

Hvornår

Søndag, februar 23, 2020 - 17:00 til 20:00

Hvor

Hunderupgade 20, 5230 Odense M, Danmark

Vi vil på dette møde næsten være færdigt med den seneste udgave af vores medlemsblad, og lægger de allersidste touches på før vi sender det til trykkeriet!

Vi anvender samme lejlighed til at planlægge det næste blad helt fra bunden af, og vil på dette møde finde ud af temaet, oplagte artikler og lignende. Så vil du være med i redaktionen er det ideelt at komme med her, og både se hvordan vi færdiggører et blad, og hvordan vi begynder det. Vi kan bruge folk på alle niveauer, og der er god te og kaffe, rejserefusion og mulighed for at deltage over Skype.

Mødet er denne gang rykket en time frem, så alle har bedre mulighed for at deltage i Queergruppens møde, der vil være kl 13, også i Odense. Er du queer? Det vil sige at du enten ikke er heteroseksuel, og/eller ikke er ciskønnet, eller du måske bare udforsker din seksualitet eller andet, er du velkommen til også at deltage på queergruppens møde: https://www.facebook.com/events/134306031007669/

Dagsorden for BoB-mødet kommer senere. Hvis der er stemning for det laver vi også noget frokost imellem de to møder. Kom glad!