International Socialistisk Ungdomslejr i Den Spanske Stat

Kalender

International Socialistisk Ungdomslejr i Den Spanske Stat

Hvornår

Fredag, juli 19, 2019 (Hele dagen) til Mandag, juli 29, 2019 (Hele dagen)

Hvor

Segovia, cirka 100 km nord for Madrid

Årets internationale socialistiske ungdomlejr, dette år i Den Spanske Stat cirka 100 km nord for Madrid. SUF står igen i år for den danske delegation til lejren, hvor unge socialister fra alle verdens kontinenter mødes i en uge og diskutere politik, udveksler erfaringer fra sociale bevægelser og fester.

Vi har en facebookgruppe for delegationen til årets lejr, som du kan melde dig ind i her.

Selve lejren er fra den 21. til den 27. juli. Vi arrangerer fællestransport i bus derned og hjem igen, som kører fra København den 19. juli kl 23:00 og er tilbage den 29. juli kl. 12:00. Der er mulighed for at blive kørt at bussen fra Aarhus til København om eftermiddagen den 19. juli, og hvis det ikke passer, er der rejserefusion for togbilletter.

Det pronomen, du bruger, eksempelvis de, hun eller han.
Din SUF lokalgruppe
Din fødselsdato.
Vælg efter din indkomst. Husk at vælge den højeste, du har råd til - det er det, der gør det muligt for os at tilbyde billig deltagelse til fattigere kammerater.
Vælg, om du vil med fællestransporten fra København, samles op i Fredericia eller arrangerer transport selv.
Her kan du markere om du har en teltplads, mangler en teltplads eller har en ekstra til en kammerat. Det er i sidste ende deltagernes eget ansvar at have et sted at sove, men vi i arrangørgruppen faciliterer at folk nemmere kan finde et sted.
Dine madvaner. Allergier skal anføres i feltet længere nede.
Her kan du skrive, hvis der er noget, vi skal være opmærksomme på. Det kan være allergier, særlige fysiske eller psykiske behov eller andet. Hvis du har et konkret spørgsmål i forbindelse med din tilmelding, må du gerne også skrive en mail til isul@ungdomsfront.dk - den tjekker vi oftere end tilmeldingsmodulet.