International Socialistisk Ungdomslejr

Kalender

International Socialistisk Ungdomslejr

Hvornår

Søndag, juli 23, 2017 - 09:00 til Lørdag, juli 29, 2017 - 09:00

Hvor

Syditalien

SUF skal på ISUL - International Socialistisk Ungdomslejr.

Dette års lejr bliver i Syditalien fra søndag d. 23. juli til lørdag d. 29. juli. Husk at medregne transporttid i begge ender - mere info om dette følger.

Glæd jer til en uge med sol, fantastiske kammerater og spændende politik!

Depositum og tilmelding

Du kan tilmelde dig i formularen nedenfor. Som en del af tilmeldingen skal du betale et depositum på 300 kr. til SUFs konto: 5328-0349998 eller på mobilepay: 26713295. Du får ikke dit depositum tilbage, hvis du senere melder afbud til lejren. Grunden til dette er, at vi kommer til at bestille billetter der er bindende for SUF.

Hvis du har brug for en afdragsordning, kan du skrive det i din tilmelding eller sende en mail til magnusesmark@gmail.com.

Du modtager løbende praktiske informationer på mail, efterhånden som planlægningen skrider frem. Hvis du gerne vil være med til at planlægge det praktisk omkring lejren, kan du skrive en mail til oliviaborchmann@gmail.com.

Transport

Vi flyver fra Københavns Lufthavn den 22. juli klokken 20:30 til Rom, hvor vores italienske kammerater har organiseret en bus til lejren. Busturen kommer til at tage cirka otte timer.

Vi bliver kørt i bus tilbage til Rom og tager et fly der lander i København den 30. juli klokken 19:45. Så kan du lige nå videre til SUFs sommerlejr.

Lejren er selvorganiseret

ISUL er en selvorganiseret lejr. Som deltager skal du derfor være med til at forberede de workshops, som den danske delegation er ansvarlig for. Det sker naturligvis sammen med alle de andre kammerater, der skal med på ISUL.

Vi holder et deltagermøde den 10. juni, hvor vi alle mødes og planlægger vores delegations bidrag til programmet. Her fra fordeler vi workshops ud i mindre grupper, som planlægger det hele inden lejren. Vi sender mere information om dette møde snarest.

Vi skal bruge dit pas-navn, da det skal fremgå af din flybillet.
Hvis du deltager i fællestransporten, skal vi bruge dit pasnummer til flybilletten.
Prisen for deltagelse afhænger af, hvor stor din indkomst er. Hovedreglen er, at alle betaler hvad de kan - dit bidrag er med til at gøre det muligt for kammerater med færre penge at komme med. Som tommelfingerregel gælder det at: -Hvis du har fuldtidsjob eller en kombination af SU og job skal du betale den højeste sats. -Hvis din indkomst består af kun SU eller deltidsjob, skal du betale den mellemste sats. -Hvis du er uden indkomst, skal du betale den laveste sats. -Hvis du ikke deltager i fællestransporten, skal du stadig betale fuld lejr-betaling. Den er for danskerne 120 €, svarende til 900 kr. -Hvis du ikke er medlem af SUF, skal du selv betale hele billetten, bus fra Rom og lejrbetaling uden tilskud fra SUF. Deltagerbetalingen dækker transport og mad på lejren.
Vi sover i telte på ISUL. Hvis du ikke har mulighed for at tage et telt med, prøver vi at finde ledige pladser hos andre fra den danske delegation. Hvis du har en ekstra teltplads til kammerat, vil vi gerne også vide det.
Her kan du skrive hvis du har nogle allergier, eller hvis der er andet, vi skal vide i arrangørgruppen.