Grupper

Grupper

I SUF har vi både lokal-, emne- og organisatoriske grupper.

SUF er en landsdækkende organisation med lokalegrupper over det meste af landet. Herunder kan du finde den lokalgruppe, som ligger tættest på dig. Du kan læse info om lokalgruppen og hvem du kan kontakte, hvis du vil høre mere om gruppen og hvad de laver.

Udover aktiviteter i lokalgrupperne kan du som medlem af SUF også deltage i politisk arbejde i emnegrupperne. Emnegrupperne er åbne for alle medlemmer, og er ligesom lokalgrupperne selvstyrende, men arbejder kun med ét politisk emne eller felt. Her kan man gå mere i dybden og udvikle SUFs politik.

Nogle af emnegrupperne kaldes organisatoriske grupper. De varetager praktiske, konkrete opgaver for SUF, fx at lave medlemsbladet eller holde seminarer.

Lokalgrupper i SUF

Hovedstaden

SUF Brønshøj-Vanløse

SUF Frederiksberg

SUF Nordvest

SUF Nørrebro

Nordsjælland

SUF Nordsjælland

Sjælland 

SUF Holbæk-Odsherred

SUF Sjælland

SUF Slagelse

Fyn

SUF Odense

SUF Svendborg

SUF Middelfart

Syd- og Sønderjylland

SUF Vejle

SUF Haderslev-Aabenraa

Midt- og 
Vestjylland

SUF Viborg

SUF Silkeborg

SUF Holstebro

Nordjylland

SUF Aalborg
 

Østjylland 

SUF Skanderborg

SUF Aarhus

 

 

 

 

Er din lokalgruppe ikke på listen?

Hvis den nærmeste lokalgruppe ligger langt væk, kan du være med til at starte en ny SUF-gruppe op! Det kræver arbejde, men det er også sjovt. Kontakt SUF, så sætter vi dig i forbindelse med andre SUF’ere i nærheden, så I kan lave en ny gruppe.

 

Emnegrupper

International gruppe

International gruppe står for at varetage SUFs kontakter til udenlandske kammerater. Vi informerer hinanden om vores aktiviteter og deltager i hinandens arrangementer.

Grøn gruppe

Gruppe for SUFere, der arbejder med politikudvikling og formidling inden for socialistisk bæredygtighed, klima, miljø, energi og dyrevelfærd.

Queergruppen

Dette er en gruppe for folk, der identificerer sig selv som queer. Vi diskuterer hvorledes vi overalt kan medvirke til at sprænge samfundets trange rammer for køn og seksualitet.

Faglig gruppe

I Faglig gruppe arbejder vi med at styrke fagbevægelsen, organisere os lokalt og på tværs af landet. Vi arbejder også med at bringe faglig kamp ind i SUF's politik.

 

Organisatoriske grupper

Blomster & Barrikader-redaktionen

Gruppen som laver SUFs medlemsblad Blomster og Barrikader, der udkommer 4 gange om året.

Sekretariatet

Sekretariatet i København er til for at servicere dig som SUFer, og formålet er at gøre det så let som muligt at lave SUF-arbejde. Det indebærer, at sekretariatet ikke laver aktivisme og politik men skaber rammerne for det. Det har åbent for henvendelse på alle hverdage kl. 10-17.

Lydgruppen

Lydgruppen står for vedligeholdelse og udlejning af SUF's lydudstyr

ISUL-gruppen
ISUL-gruppen har til formål at arrangere International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL)