Bliv frivillig på SUFs sekretariat!

Nyheder | Mandag, september 9, 2019 - 11:58

Bliv frivillig på SUFs sekretariat!

Elsker du også at frankere breve og planlæggesociale aktiviteter? Tænder du på duften af printerblæk og stærk kaffe? Vil du være med til at gentænke pakkerummets indretning og være i kontakt med lokalgruppeaktive fra hele landet? Så er SUFs sekretariat helt klart noget for dig! Vi har brug for DIG, og du har brug for os. Netop nu søger vi frivillige til SUF’s sekretariat.

På SUFs sekretariat er der masser af daglige opgaver, der skal løses, og der er så godt som altid noget at hjælpe med. Opgaverne varierer i såvel typer som sværhedsgrad og tæller alt fra at lave kaffe, over at pakke breve til nye medlemmer og til at finde på noget intelligent at skrive i nyhedsbrevet. Hvis du har lyst, kan du også blive mentor for en ny lokalgruppe og blive deres kontakt på Sekretariatet. Valget er dit.

Tidsforbruget styrer du helt selv. Uanset om du kan være herinde 24/7, i weekenderne eller et par dage om ugen efter skole, kan vi bruge dig. Det er dog en klar fordel at bo eller at gå i skole i københavnsområdet.

Du kommer til at indgå i et team af de andre friske frivillige og selvfølgelig lokalgruppesekretærene Naja og Jeppe og organisationssekretær Sebastian.

Hvis det lyder som noget for dig, så mød op til intromøde på SUFs sekretariat på Studiestræde 24, 3. sal, 1455 København K den 23. september kl. 17:30. Der vil naturligvis være kaffe, kage og – som altid – god stemning. Vi glæder os til at se dig!