Aktivitetsmøde 2018

Kalender

Aktivitetsmøde 2018

Hvornår

Fredag, november 23, 2018 - 17:00 til Søndag, november 25, 2018 - 14:00

Hvor

Tarup Skole

Aktivitetsmødet 2018 er SUFs andet stormøde i 2018. På stormødet skal vi blandt andet beslutte hvor SUF skal lægge sine kræfter i 2019 - kom og vær med! 

 

Kære kammerater,

Det ser sort ud, hvis man som socialist tjekker medierne. Vi lever i et land, hvor nyhedsstrømmen primært består af tildækningsforbud, opblussende flygtningedebatter og ghettoplaner.

Det er ikke bare noget råddent i Danmark - men i hele den vestlige verden. De imperialistiske og fremmedfjendske tendenser, som man måske lidt naivt havde troet, var forsvindende i vores samfund bluser op på måder, som ikke er set i årtier, med Trump i USA og Le Pen i Frankrig.

Den vestlige verden er den primære forårsager af de klimaforandringer, som det globale syd bliver hårdest ramt af. En moderne antiimperialistiske analyse kan ikke eksistere uden at tage forbehold for at rov på klimaet, øget vandstand og global opvarmning, ikke går hårdest ud over dem, som er allermest skyld i det, men den stamme som ikke har flere fisk at fange, de øboere som mister en betydelig del af deres land hvert år og de millioner omkring ækvator som kommer til at dø af tørke.

Det er vores pligt som revolutionære at bremse denne udvikling og give den et spark i den anden retning. Det er ikke vores byrde at redde resten af verden, den attitude har på mange måder ført til den moderne imperialisme, men vi må erkende, at vi som borgere i et land der trives på andre landes bekostninger, står i en unik position til også at sige fra over for dette, ude såvel som hjemme. Vi er en af de organisationer, som går forrest i kampen mod kapitalismen og dets symptom; imperialismen. Det gør vi, når vi arrangerer en ungdomslejr for socialister fra hele verden. Det gør vi, når vi kæmper for minoriteters ret til at klæde sig, som de vil. Det gør vi, når vi demonstrerer imod ghettoplaner til de borgerliges Pride.

Det gør vi, når vi er aktive i SUF.

Det er kun muligt at skabe en verden uden grænser sammen og denne udvikling vil som altid komme fra en ungdom, der ser på eksisterende verden med nye øjne. Vær en del af denne ungdom, mød op til SUFs Aktivitetsmøde.

 

TIDSFRISTER 

Tidsfrister for hvornår ændringsforslag, ændringsforslag til ændringsforslag og opstillinger skal være sendt ind til sekretariatet (suf@ungdomsfront.dk) kan findes i forretningsordenen, som også vil blive sendt ud som en del af Kompendium 1 d. 23. Oktober. 

 

FÆLLESAFGANGE

Sjælland: facebook.com/events/2414215155272359/

Jylland: facebook.com/events/346551516154797/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1542201020787321

 

Tilmeldelse sker herunder. Mere info kommer løbende