Landsmødet 2019

Kalender

Landsmødet 2019

Hvornår

Fredag, maj 10, 2019 - 17:00 til Søndag, maj 12, 2019 - 17:00

Hvor

Høje Taastrup Gymnasium, Frøgård Allé 2, 2630 Taastrup

Landsmødet 2019 er SUFs Første stormøde i 2019. Stormøderne er SUFs højeste myndighed, så det er en rigtig god måde at få indflydelse på organisationen. Derudover er det en fantastisk chance for at få sig en snak på tværs af lokalgrupper og landsdele. Ses vi?

Kære kammerater, 

D. 10.-12. Maj 2019 indkalder Socialistisk Ungdomsfront - SUF til Landsmødet 2019. Vi håber at se jer alle til et godt stormøde! 

Mere information kommer snarest. 

Se facebookbegivenheden her!

Forstormøder

På forstormøder kan du blive klædt på til stormødet med dine kammerater. Holder din lokalafdeling, region eller lignende et forstormøde så skriv endelig til orgsek@ungdomsfront.dk, så lægger jeg et link her, så det er nemt at finde.

Tidsfrister

Kommer snarest. De bliver godkendt ved ledelsens godkendelse af forretningsordenen. Herefter vil de blive lagt op her og vil selvfølgelig også stå i de udsendte Kompendier.

Kompendier

Stormødekompendierne indeholder de papirer, ændringsforslag m.m. vi skal tage stilling til på stormødet.

Op til stormødet vil i modtage Kompendium 1 og 2 rettidigt via mail. Ønsker i at modtage disse fysisk med posten, skal i huske at vælge det i jeres tilmelding til stormødet herunder. De fysiske kopier vil ikke kunne ankomme rettidigt grundet sendetid med posten. 

Ved ankomst til selve stormødet vil i modtage en fysisk kopi af Kompendium 3 og på selve stormødet udkommer kompendium 4.  

Transport/Fællesafgange 

Der vil blive arrangeret fællesafgange for dem der kommer langvejs fra og måtte ønske det. De vil blive lagt op her løbende. 

Der er som altid rejserefusion jf. de sædvanelige retningslinjer. Der refunderes billigeste rejsemetode (fx. ung billet ved DSB) og når rejsen koster over 100kr. Er der tvivl om noget, skriv til kasserer@ungdomsfront.dk

Tilmelding sker herunder