SUF Sommer

SUF Sommer

Tag med SUF til Italien!

Den 23.-29. juli tager SUF til International Socialistisk Ungdomslejr (ISUL), og du skal med! Her skal vi mødes med 400 andre unge socialister, diskutere politik, dele erfaringer og feste. Lejren er fyldt med spændende oplæg, lærerige workshops og gode fester. Det er en unik mulighed for at lave netværk på tværs af landegrænser og styrke kampen for socialisme og frigørelse.

Se det fulde program og læs meget mere i vores flyer: https://issuu.com/midler2/docs/isul-flyer_2017

Bliv en del af delegationen

Tilmeld dig her senest 1. juli: http://ungdomsfront.dk/isul

Join facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/1740465449601417/?fref=ts

 

WHO SHUT SHIT DOWN? WE SHUT SHIT DOWN!

Tag med SUF til Ende Gelände i august, hvor vi gennem direkte aktion stopper udvindingen og afbrændingen af brunkul i Tyskland. Vi skaber den socialistiske grønne fremtid verden har brug for.

Brunkul er den værste form for fossilt brændsel og det er isoleret set den største kilde til CO2 udledning i Europa. Til Ende Gelände 2016 var vi over 4000 der blokerede en kulmine og i år bliver vi endnu flere.
Trump, Merkel og Løkke har ikke tænkt sig at redde klimaet, derfor må vi som demokratiske borgere tage sagen i egen hånd.

Tag med til Europas største klimaaktion – vi har en verden at vinde!

 

Ps. Selvom det er ulovligt, så er de ganske få der blev sigtet i 2015 netop blevet frikendt og ingen er blevet dømt for at deltage i Ende Gelände.

 

Dato: 24.-29. august i Rheinland

Mål: At 8000 aktivister skal lukke to kulminer med tilhørende kraftværker ned.

Transport: Busser fra København med opsamling i Fredericia

Pris: max 250 kr t/r

Tilmelding: www.aktivisme.info

Facebook: Ende Gelände - DK

Støtter: SUF, Klimakollektivet, Enhedslisten, Internationalt Forum, Afrika Kontakt, Alternativets Unge, Ungdom Noah og Klimabevægelsen/350.dk

 

Jobpatruljen

I Jobpatruljen er vi en masse unge frivillige der bruger noget af vores sommer på at organisere unge med fritidsjob og oplyse dem om deres rettigheder på arbejdet. Det er gratis at være med, der er fuld forplejning og alt efter hvor i landet du kører med er der også fælles overnatning.

Jobpatruljen kombinerer en vigtig politisk indsats med en ordentlig omgang sommerhygge. Her kan du tage din lokalgruppekammerat med og møde en masse politiske engagerede mennesker.

Jobpatruljen løber af stablen i ugerne 27-30 – nedenfor kan du se hvor patruljen er hvornår, og du kan tilmelde dig på dette link: http://www.jobpatruljen.dk/blivaktiv/

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at tage fat i Rune fra Århus (popprune@gmail.com eller 2628 7168) eller Jonathan fra København jonathan.tuemmler@hk.dk eller 2071 7729)

 

 

Tag med på SUFs sommerlejr 2017!

 

Sommerlejren er en af de ting, som samler socialister fra hele landet årligt til en uge fyldt med socialisme og fællesskab, og du kan komme med!  I år finder SUF sommerlejr sted fra 30. juli til 5. august i smuk fynsk natur blot et brostenkast fra vandet og de salte bølger blå. Ud over den friske luft, er der et spændende politisk program, med et nyt tema hver dag og noget til en hver socialists smag. Og hvad koster al den lækkerhed så? Jo, du slipper billigt. Der er lavet tre standartsatser, 0 kr., 150 kr. og 300 kr., men der er selvfølgelig mulighed for at betale mere eller i mellem to satser hvis det lyster og pengepungen rækker til det. Det bliver 6 dage med SOMMER, SAMVÆR og SOCIALISME i det Fynske, hvor du, sammen med andre kammerater, kan blive klogere, aktionere, diskutere, bade, feste og synge røde sange om bålet!

 

SUF betaler rejsen for alle medlemmer - du kan melde dig ind på Sommerlejren :)

 

Tilmelding sker på: http://socialistiskungdomsfront.dk/kalenderopslag/suf-sommerlejr