SUF Helsingør

SUF Helsingør

Region: Nordsjælland

Kontaktperson: Mikkeline Jørgensen

Telefonnummer: 60 37 73 88

Mail: helsingor@ungdomsfront.dk

SUF Helsingør på facebook

SUFs afdeling i Helsingør. Skriv eller ring til Mikkeline, hvis du vil være med - vi mødes hver tirsdag. I lige uger klokken 19.30 og i ulige uger kl.17.00"
 

SUFs lokalgruppe i Helsingør har eksisteret i to år.

Gruppen startede som en beskeden gruppe, men i dag er den vokset til omkring tyve medlemmer. I gruppen samarbejder vi med den nyligt opstartede lokalgruppe i Hillerød og koordinerer meget af vores aktivitet med dem.

I SUF-Helsingør holdes der møde hver tirsdag i vores lokale der ligger i centrum af Helsingør. På disse møder udvikler vi ideer til aktioner, kampagner, demonstrationer og meget andet.

Som lokalgruppe går vi i SUF Helsingør meget op i, at lokalgruppen skal være et rart sted at være, hvor man finder tryghed. Det er derfor meget socialt at deltage i gruppernes arrangementer.
Der er frivillig deltagelse for hver enkelt medlem, til hver begivenhed gruppen udfører. Hvis man finder nogle af aktionerne for aggressive eller risikable, er man aldrig tvunget til at være med.

Udover at være på gaden med politiske budskaber, deltager vi også kollektivt i større SUF-arrangementer, som landsmøde, aktivitetsmøde og sommerlejr, rødskole og meget mere. Her mødes man med suf'ere fra hele landet, hvor vi i fællesskab former organisationens politik og bliver klogere sammen.

Fra tid til anden samarbejder vi med Enhedslisten i Helsingør, fordi vi ønsker at forsøge at gøre deres lokalafdeling mere aktivistisk. Det er op til hvert enkelt medlem i lokalgruppen, om de ønsker at samarbejde med vores lokale Enhedslisten afdeling.